Wednesday, 18 May 2011

spirit..

assalamualaikum

hii readers. how r u?..
hopefully u all sihat sihat je ok..
arini nak citer cikit pasal semangat baru..he he he bukan ape dah dudok umah ni macam tak best pulak if x buat apa apa.. eyelakan.. i love 2 b at home but i hate 2 doing nothing.. bosan sangat. mane taknya if selalunya pegi balik kuliah, petang baru balik, then malam ada aktiviti lagi so diri ni tak betah la dok diam diam je sekarang ni. bukan masanya lagi nak bersenang bersantai bagai. badan ni harus bergerak. hehe macam selalu tak gerak pulak bunyinye kan..  bace bawah lagi.. :)
okeh now continue 2 the main point.. sy dah post kt FB pada sesiapa yang ingin menempah chocolate cake, butter cake, sweet sour cake n cupcake boleh la menempah dengan sya. hehe this is the first step to people to know la kan. mane la tahu if mereka ada nak buat jamuan ke, saje tok makan makan ke, tunang ke, n macam macam lagi lah. so sekurang kurangnya meraka dah tahu pada siapa yang bole di tempah. ni juz bagitahu je dulu. if dorang nak tempah..welcome.. saya sambut dengan sangat gembira. :)
tambah lagi saya memang suke buat kek so tak ada masalah la kan. selalunya if kawan kawan nak datang saya akan buat kek ni la.. dorang pun suke sangat. siap kadang kadang wat request lagi..hehe suke sangat dengan kek chocolate. pastu atas dia letak topeng chocolate banyak banyak.. nyamynyamy...sedappp!!! :D ( puji sikit2 tak salah bukan?..hehe)..nak bagi u all meleleh air liur je..hoho...

gambar next entry  br upload..sebabnya malas nak menunggu lelame..hoho( nampak sangat cam malas.. ehh2 bukann cam..tapi memang malas pon :)..hheh..

i think that all 4 2 day..sebab da ngutuk! uhuhu ;[..
c ya..baibai

thnx u 4 read this entry.. baibai.. muahh :D 


No comments:

Post a Comment