Wednesday, 11 May 2011

trimas


assalamualaikum.. :)

morning all,

emm banyak idea nak tlis tapi xtau nak mula cmne..ehh ehh.. tapi cam dah mula da ni.. :) hehe

ok! arini nak citer sikit pasal blog  yang baru sahaja bermula ni. first of all want to say thanks to all 

readers

who is wlling to read this blog. thnx ye.. pasni bace lagi dan lagi..dan lagi..lg sekali..sekali lagi..ok dah! 

cukup!. :D (dah mcm org gyler plak cmni) kesian..uhuh

dalam entry ni nak share sikit dengan korang pasal someone yang selalu jugak bace blog ni. dia 

tertahu. kantoi nampaknye disitu..hoho..ok teruskan citer. that guy is very close to me n i think he is 

the only 1 who always tego bila aku wat salah.. even ejaan sklipun..nampak sangat dia teliti n a bit 

perfectiones one. hehe kelaka.. tapi sofar xde mase lagi nak perbetulkan apa apa yang salah. korang dah 

besar kan? so pandai pandai la tangkap ape yang sy sampaikan..hihi.. (ada mase nanti betulkan ye) 

thnx u awak.. im really appreciate who people like this! :) sep cikit!!!

ok, thats all 4 2day..

thnx u 4 who read this entry :D 

tada..



No comments:

Post a Comment