Thursday, 14 July 2011

a few days more

OMG dah 18 hari?.. kejap sangat.  lately jarang sangat online sejak boiplen blk malaysia.. gune hp

sudah. hehe.. now there r few days before he returned 2 arap. so sad. but he flight maybe will be

postpone 2 days. so ada mse lgi. after this November wll be meet again. kali ni sebulan pulak

bercuti..yeayy!!!!...

hello all.. assalammualaikum....how r u?..

arini baru dapat updated blog yang idup segan mati tak mau ni. macam dah xde panghuni je..uhu..okeh

macam biasa like entry2 b4 ni saya masih bercuti semesta. after raya puasa baru

strt smesta blk dalam awal bulan 9 cmtu. now dah bulan 7 n then awal  ogus dah mula puasa + raya.

hurm tak lame lagi.. Puase kamu semua dah ganti?.. baik cepat2 ganti sebelum terlambat. masih ada mase lagi ni..

selama x on9 ni beberapa hari habiskan mse dengan boiplen. x lame pon juz 3 hari je. 27 june he arrived

then 28th dah dating.ecece..2 pon petang 30 june dah kene gerak blk umah. coz the next day my abah

need to go to Jakarta + bandung for 5 days. so i will be at home b4 1st july. as usual accompany my

mum...

that day he pick up me at ktm Bt 3 then trus g makan. as usual makan kat SACC mall jelah. senang.

past order terjumpa my senior (k. Fio) n cousin dia pulak. makan kat tmpat yang sama. tapi tak dapat nak

sembang lelame pon coz k. fio dah nak gerak n nak hantar csin dia katanye.. sokey la.. next sem jumpa lagi..hehe..

3 hari dating x jenjalan jejauh pon. juz teman dia g check up n g putrajaya. pagi2 lagi dah keluar dalam

pukul 8 cmtu teman dia g medical check up at KPJ hospital. after 2 baru g breakfast kat khulafa sec 7.

makan makan plus sembang2 jap terus gerak ke putrajaya pulak tok setelkan kerja2 dia. kene buat

cepat2 nanti senang tak yah dok pikir2 lagi. nak cuti pon best je. sume bnda da setel kan.. ;)

29 june sempat jugala tengok movie transformer..hoho ramainye orang. yang berkemeja pon ramai ( ni mesti curi tulang ni )

coz time tu pukul 2 lebih kot. time office hour lagi..haha buat kerja dalam pnggung wayang eh korang..

uhuh movie ni sedikit membosankan lah. duration dia sangat la lame..

sepatutnya dah bole habis kot. ni x dok pusing2 lagi..sampai saya tertido sekejap..hehehe nampak x bosan disitu!..

2 hari lepas dia singgah sekejap kat rumah b4 balik ke besut..datang ngan abe kimi. alang2 lalu cini so singgah

skali.. menu hari 2 nasi ayam dengan mee kari je..datang tengahari so bagi makan sekali la senang kan.

wahhh best tengok dorang makan. berselera nampaknya. xtaula sebab sedap or sebab dorg tengah

lapar..hehehe.. :D.. nway best dapat bagi orang makan sampai kenyang.. hehe :)... love it!!

sofar 2 jela tok kali ni...xtau nk tulis pape dah.  n 1 more thng. i get a new nephew yesterday..hahaha tambah lagi sorang..so skrg dah 7... :)..

bai.. thnx 4 read this entry..

salam.

No comments:

Post a Comment