Thursday, 8 December 2011

hari penat x penat kot..

assalammualaikum..

perasan atau tak lately aku sgt rajin membelek blog ni. bukan maksud aku xde assigment yg melambak. xde kje sekolah yang kena submit.. tapi rasa ingin berkongsi dengan korang membuak-buak rasenya..hakhak..perlu jugak aku tulis cikit-cikit nampaknya. baget ada orang bace blog ni lah kan..ecehh! abaikan je. kalau ada yang sudi bace! tq So Muchhh!!..muahhxx.. :D

hari ni tak nak cite banyak-banyak.
juz nak bagi korang tengok gambar yang di snap time promosi filem aritu..
masih fresh lagi nih. 2 days ago je pon. ni adalah under subject Event and Festival Management. tapi banyak program yang join coz biasa la kan if melibatkan sebarang event tentulah memerlukan banyak position.. sape yang handle camera la. yang ni dilakukan oleh MCP ( multiple camera production) bahagian protokol la. Stage manager, floor manager, media n publicity, marketing, logistics n so on. banyak sangat. xmampu nak taip semuanya.

walaubagaimanapun dengan adanya orang macam ni la event akan berjalan dengan lancar seperti yang dirancang. even ada salah sana sini. itu adalah asam garam dalam sesuatu event. takde apa yang sempurna. sebagai manusia kami telah melakukan yang sehabis baik. yang baik datangnya dari Allah yang tak elok datangnya dari diri kami sendiri. Wallahhualam..

ok! cukup kot melalut..
nak tengok!.. :D

time briefing sampat lg posing dl.. PM mesti hangin je tengok..hihih


ana, aku & kirin.. kawan yg kemana2 je mesti bertiga..
kalau tak de salah sorang mesti org akan tanya..ehh mne 1 sorg? (haha x caya sudah..)


Tini, Kirin, Ila (MC pd hari tu) & aku..ni snap time dah abis event. b4 2 tak sempat nak bergambar. memang kelang kabut buat kje lain. kekonon rajin la kan.ahakkx !.. :p




p/s : xdapat nak upload banyak2..memang kesian tenet sangatla slow. . huhuh..

tata korang..

thnk you 4 reading this entry..

salam. :)

No comments:

Post a Comment